PER 01/01/2018 TE HUUR

LIGGING

Het pand is gelegen op het industrieterrein “de Ren“ te Groesbeek. “de Ren” is een klein industrieterrein wat in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld is. Alle panden op dit terrein zijn derhalve nieuw en van hoogwaardige kwaliteit hetgeen een positieve indruk geeft aan de bezoekers van de bedrijven welke op dit terrein zijn gevestigd. Via een doorgaande weg langs het dorp Groesbeek is het industrieterrein goed bereikbaar voor zowel personen- als vrachtwagens. Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Op ca. 10 min. loopafstand zijn diverse bushaltes welke een op- en uitstap hebben en o.a. een verbinding met het Centraal Station in Nijmegen en Station Mook-Molenhoek.

OBJECT OMSCHRIJVING

Het zeer representatieve pand is in 2007 gebouwd. Het bestaat uit een kantoorgebouw met 2 bouwlagen, totaal ca. 750 m2., een garage van ca. 100 m2. en een bedrijfshal met magazijn- en werkplaats van ca. 950 m2. Het gehele buitenterrein is verhard met klinkers, goed bereikbaar voor vrachtwagens en voorzien van energiezuinige terreinverlichting. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein t.b.v. personeel en bezoekers. Het gehele terrein naast en achter het gebouw is afsluitbaar d.m.v. 2 elektrische schuifpoorten.

GEBOUW BESCHRIJVING

Het kantoorpand bestaat uit 2 bouwlagen, begane grond en eerste verdieping met een oppervlakte van resp. ca. 340 m2 en 410 m2. De entree is voorzien van een natuursteen vloerafwerking en een balie met schuifraam. Op de begane grond zijn een aantal kantoorruimtes en een ruimte welke nu in gebruik is als kantine. Tevens is er een luxe toiletblok waarin opgenomen zijn:
 • herentoilet met wandcloset, urinoir en wastafel.
 • damestoilet met wandcloset en wastafel.
 • kastenwand met diverse opbergruimtes en schappen voor opslag van kantoorartikelen enz. In deze kastenwand is eveneens een aansluiting voor een koffieautomaat opgenomen.
Op de verdieping zijn eveneens een aantal kantoorruimtes, een luxe toiletblok als op de begane grond, een aanrechtblok met warm- en koudwater in de hal en een technische ruimte. In de technische ruimte bevinden zich de technische installaties, de luchtbehandelingskast en een patchkast.

TECHNISCHE INSTALLATIES

Het kantoorpand is voorzien van een glasvezel aansluiting.
De verwarming en koeling van het kantoorpand geschiedt d.m.v. een WKO installatie (warmte- en koude opslag). Hiervoor zijn 2 bronnen op het terrein aangebracht. In de zomer wordt in bron 1 koud grondwater opgepompt en via een warmtewisselaar en een warmtepomp geeft dit de koude af aan de koelinstallatie in het gebouw, het opgewarmde retourwater wordt opgeslagen in de tweede bron. In de winter wordt dit “warme retourwater” weer opgepompt en gebruikt voor verwarming.

In het verlaagd plafond van de diverse (kantoor)ruimtes zijn fancoil units aangebracht welke de warme of koude lucht inblazen in de ruimtes. Buiten een aantal roosters in het verlaagd plafond van de ruimtes zijn er geen installatiedelen zichtbaar.

Elke kantoorruimte is voorzien van een bedieningsapparaat met de volgende instelmogelijkheden:
 • aanwezigheid.
 • in-/uitschakelen van de verlichting in het vertrek.
 • instelling ruimtetemperatuur.
 • bediening zonwering van het vertrek (alleen op de zuid- en westgevel van het gebouw).
Elke ruimte, welke voorzien is van een bedieningsapparaat kan, onafhankelijk van de andere vertrekken, gekoeld of verwarmd worden. Het kantoorpand is voorzien van volledige koeling (géén topkoeling) en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Bij inschakelen van het alarmsysteem gaat de klimaatinstallatie automatisch in de nachtstand.

Het dak is een betondak met isolatie waardoor opwarming door zoninstraling in de zomer zeer sterk vertraagd wordt. Het gebouw is hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van isolatieglas. Door de toepassing van een WKO installatie, hoogwaardige isolatie, isolatieglas, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning en de automatische inschakeling van de nachtregeling bij het inschakelen van het inbraakalarm is het energieverbruik laag, de temperatuurregeling per vertrek optimaal en de CO2 uitstoot minimaal.

Dit alles past in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en beperking van energieverbruik.

De gehele klimaatinstallatie is aangesloten op een Gebouw Beheer Systeem (GBS) waarmee besturing op afstand mogelijk is.

Door alle kantoorruimtes loopt een kabelgoot waarin is opgenomen:
 • databekabeling.
 • elektra.
 • telefonie.
 • Op basis van de huidige indeling zijn diverse aansluitingen voor data, telefonie en elektra per werkplek aanwezig. Door toepassing van de kabelgoot is de plaats van de werkplekken flexibel en kunnen de aansluitingen naar behoefte aangepast worden.

Het kantoorpand is voorzien van:
 • luxe afwerking.
 • vloerbedekking.
 • systeemplafonds
 • energiezuinige (nood) inbouw verlichtingsarmaturen
 • deels te openen ramen.
 • ontruimingsinstallatie.
 • brandblusmiddelen.
 • brandmeldinstallatie
 • alarminstallatie met detectie en doormelding.
 • IP camera bewaking
 • toegangscontrolesysteem.

GARAGE

De aan het kantoorpand grenzende garage heeft een oppervlak van ca. 100 m2. In deze garage is een gesloten gasopslag met 2 gescheiden ruimtes ingebouwd welke middels 2 gaaspoorten vanaf de achtergevel bereikbaar zijn. De garage is voorzien van 1 geïsoleerde elektrisch bediende overhead deur, geïsoleerd dak, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Er is geen verwarming in deze ruimte aanwezig.

Type project Huur.
Project Kantoorruimtes met bedrijfshallen en garage.
Plaats Groesbeek.
Opdrachtgever Megens Holding B.V.
Oppervlakte Kantoorpand 750m2.
Bedrijfshal 1 begane grond ca. 500 m2., entresol van ca. 200 m2.
Bedrijfshal 2 begane grond ca. 500 m2.
Garage ca. 100 m2.
Bouwjaar 2007.
Omschrijving Duurzaam kantoorpand.
Bijzonderheden Beschikbaar per 01/01/2018.
Gebouw Beheer Systeem Gehele klimaatinstallatie aangesloten op een GBS.